Следвайте Гласове в Депутати от ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната си отправиха

...
Следвайте Гласове в Депутати от ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната си отправиха
Коментари Харесай

Скандал в НС между ГЕРБ и ПП за въглищните централи, Петков им взе микрофона

Следвайте " Гласове " в 
Депутати от ГЕРБ-СДС и " Продължаваме Промяната " си насочиха взаимни обвинявания в неистина и въпроси кой е поел ангажимент за затваряне на огромен % от въглищните централи у нас, съобщи Българска телеграфна агенция. Това стана, откакто на брифинг в Народното събрание от ГЕРБ-СДС разясниха изявление по-рано през днешния ден на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков по отношение на Плана за възобновяване и резистентност.

 

По думите на Жечо Станков от ГЕРБ-СДС не дават отговор на истина изказванията на Петков, че държавното управление " Борисов 3 " е поемало ангажимент за 40 % понижаване на излъчванията.
Единствената страна член, която гласоподава " въздържал се " за този вид редуциране на излъчванията, беше България и това може да бъде тествано на Съвет " Околна среда ", уточни той.

След края на брифинга на ГЕРБ, Кирил Петков приказва още веднъж пред медиите в Народното събрание, а по време на изявлението му Жечо Станков го репликираше в профил. Бившият министър председател попита кога България е поела уговорката да понижи излъчвания. Двамата влязоха в пряк спор.
" Вие сте поели ангажимент да пандизите 83% от ТЕЦ-овете в страната. Нямате право да лъжете българските жители ", обърна се към Петков Станков. 
 

" По кое време беше стихотворец задължението да се понижат въглеродните излъчвания - по времето на ГЕРБ или по времето на Политическа партия ", попита от своя страна някогашният министър председател, след което сътрудника му от ГЕРБ упрекна Политическа партия, че е излъгала и какво са споделили сътрудниците от Европейска комисия.
" Българките жители желаят санирането да продължи, опашката от блокове може да стигне отсам до вашите мостове на Дунав, които щяхте да строите, толкоз доста семейства желаят да бъдат санирани. Не желаят акумулатори, не желаят ненормални планове ", добави Станков.
" Видяхме едни хора, които са управлявали 12 години, които похарчиха 3 милиарда за " турската тръба ", обърна се Кирил Петков към феновете на разногласието, отнемайки микрофона от ръцете на Станков.
 

Снимка: Българска телеграфна агенция
В абсурда се намесиха Теменужка Петкова и Асен Василев.
" Никой не е похарчил 3 милиарда ", сподели някогашният енергиен министър от ГЕРБ. Кажете коя компания ви предложи батериите. Как не ви е позор да лъжете ", обърна се тя към Кирил Петков, който пък даде микрофона на Асен Василев.
" Счупихме всички корупционни практики и от това доста ви боли ", уточни съпредседателят на Политическа партия.
Кирил Петков съобщи, че това е образец за какво Политическа партия в никакъв случай няма да поддържа мандат на ГЕРБ.
 

 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
 
15 Ное 2022103915 Ное 2022240915 Ное 202260415 Ное 202260815 Ное 202228415 Ное 20222096КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022158615 Ное 20227514 Ное 202293424 Sep 20222701
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР